Adviseurs
Home > Adviseurs > Gert-Jan BouwmanGert-Jan Bouwman

Financieel en management adviseur

De kracht van drs. ing. Gert-Jan Bouwman ligt in het verbinden van vragen van de organisatie met de gewenste en noodzakelijke informatievoorziening. Daarbij begeleid en faciliteert hij, waar nodig, mensen van de organisatie in het scherp krijgen van de vraagstelling en het realiseren van de oplossing.

Hij is een bedrijfseconoom met brede informatiemanagementervaring. Opereert op het raakvlak van informatievoorziening, bedrijfsvoering en ICT. Hij houdt zich vooral bezig met het optimaliseren van de aansluiting tussen de bedrijfsvoering en ICT (alignment) en begeleidt organisaties in bijbehorende verandertrajecten. Hij werkt planmatig en consciëntieus en is zeer betrokken bij het eindresultaat en wordt daarom door klanten zeer gewaardeerd.  Bij klanten heeft hij zijn ruime ervaring opgebouwd in rollen als:

  • projectleider
  • interim controller
  • (ERP) adviseur
  • web (content) adviseur

Gert-Jan is sterk inhoudelijk gedreven in het vinden van de gewenste oplossingen, die voor de klant concrete meerwaarde oplevert. Hij is niet alleen bezig met het uitdenken van procesverbeteringen, maar wil ook ‘in de modder staan’ om de voorgestelde procesverbeteringen te realiseren. Resultaatgericht zonder voorbij te gaan aan mogelijke praktische aandachtspunten.

Zijn motto is ’gaan voor de oplossing en niet voor het probleem’.

Gert-Jan is onder meer gecertificeerd voor: