Adviseurs
Home > Adviseurs > Karin van EeKarin van Ee

management adviseur / enterprise architect

Karin van Ee is betrokken bij BITTI als adviseur en onderzoeker. Eerder was zij o.a. werkzaam bij Albert Heijn en AHOLD als Business Consultant, Lead enterprise Architect en ontwikkelaar van role-based portal toepassingen. Bij Yacht/Randstad deed zij o.a. onderzoek in het kader van business innovatie/business development en scenario planning.

Het is haar doel om organisaties te helpen bij de (verdere) professionalisering van hun Informatie Voorziening. Aan de ene kant door aandacht voor de Strategische Planning van de Informatievoorziening en de afstemming tussen Bedrijf en Informatievoorziening; aan de andere kant door het introduceren en ondersteunen van keten-prestatie systematiek en het geven van in-house trainingen op maat.

Door de combinatie van een theoretisch fundament in de Informatie Technologie (Drs.) en de Bedrijfskunde (MBA) met een uitgebreide werkervaring in complexe organisaties staat zij bekend als deskundig, pragmatisch en oplossingsgericht.
Zij maakt gebruik van methoden uit de bedrijfskunde en de architectuur en ontwikkelt ook zelf instrumenten en frameworks, zoals bijvoorbeeld voor: besluitvorming rond ICT sourcing vraagstukken, assessment van bedrijfscontinuïteit, Business en IT alignment in projecten.

Kenmerkende eigenschappen zijn professionaliteit, efficiëntie, analytisch vermogen en vooral het gebruik van heldere taal en het ont-hypen en bespreekbaar maken van nieuwe ontwikkelingen in de Informatie Technologie.

Inzicht is altijd de basis voor een duurzame oplossing. Flexibiliteit en efficiëntie zijn de sleutelwoorden voor een duurzame organisatie.