Nieuws
Home > Actueel nieuws > Eén Masterclass met de juiste tools

Eén Masterclass met de juiste tools20-05-2013

Eén Masterclass met de juiste tools
& interventies. 27 juni 2013


In de organisatie van vandaag de dag is IT niet meer weg te denken. Toch stelde Nicholas Carr in 2003 in zijn kritische artikel 'IT doesn't matter' dat we ons niet te druk moeten maken over IT. Waar het wel om lijkt te draaien, is het laten samensmelten van IT en de IT organisatie met de businessstrategie, businessstructuur en organisatiecultuur. Is dit business IT alignment? Uit welke bouwstenen is business IT alignment opgebouwd? En vanuit welke perspectie- ven kunnen we het benaderen? De IT-hype mag dan voorbij zijn, de laatste jaren verandert er echter weer enorm veel. Informatievoorziening, beheer en security waren altijd al belangrijke issues, maar met de huidige sourcingstrategiën in een globaal perspectief ("The world is flat"), technologische ontwikkelingen (virtualisation, real time enterprise) en bedrijven als virtual communities (o.a. identity management) krijgen deze issues een nieuwe dimensie en begeven veel organisaties zich op nieuwe gebieden.

Masterclass Institute heeft een aantal sprekers geselecteerd voor een eenmalige Masterclass op 27 juni aanstaande over business IT alignment in de praktijk. U krijgt tools en interventies aangereikt, die de samenwerking in uw organisatie zullen verbeteren. U zult als deelnemer tevens gestimuleerd worden in spelsituaties en discussies rond belangrijke dilemma's en thema's. De masterclass bevat (top) sprekers uit verschillende organisaties en met verschillende wetenschappelijke achtergronden. Tevens wordt ingegaan op onderwerpen uit de actualiteit. Meedoen zal u helpen uw visievorming te transformeren samen met uw collega's uit uw eigen en andere organisaties.Deze masterclass is speciaal ontwikkeld voor:
• (Senior) Management verantwoordelijk voor business in relatie tot IT alignment en vice versa
• Consultants en andere beïnvloeders die zich met business en IT alignment bezig houden
• Thought leaders in organisaties
• Business en IT consultants, die zich willen ontwikkelen tot Thoughtleaders voor de toepassing van IT in de organisatie

Bekijk de brochure en schrijf u nu in voor de Masterclass Business IT Alignment op 27 juni.