Nieuws
Home > Actueel nieuws > Best of Alignment

Best of Alignment09-03-2012

ALIGN IN THE CLOUD, ALIGNMENT IN DE NIEUWE CLOUD ECONOMIE

Is de rol van de IT department uitgespeeld of neemt de strategische rol toe? Alignment van IT en Business processen staat nog steeds IN DE TOP 3 op de corporate agenda’s van NEDERLANDSE ORGANISATIES. Elk trendsonderzoek geeft het weer aan. In weerwil met trends als Cloud, BYOD, Consumerization, Big Data, etc.

Hoe kan IT bijdragen aan de bedrijfsstrategie? Doet IT er eigenlijk toe? Hoewel alignment een erkend issue is, zijn weinig bedrijven in staat het goed in praktijk te brengen. De IT wereld is met name sterk om nieuwe inzichten en best practices in een groeiende muur van acroniemen zoals ITIL, ASL, BiSL, DSDM, RUP, CMM, Cobit, Prince2, etc te metselen. Al deze modellen en frameworks hebben een eigen invalshoek en waarde, maar wat betekenen ze voor de organisatie als geheel. Wat is relevant voor uw organisatie? Hoe goed ondersteunt de IT in uw organisatie eigenlijk de business?

Doe mee met de topserie masterclasses over dit onderwerp. bITa Center heeft een aantal sprekers en onderwerpen geselecteerd uit de succesvolle serie masterclasses die al jarenlang een loopt en waaraan al 300 organisaties hebben deelgenomen.

U zult als deelnemer gestimuleerd worden in spelsituaties en discussies rond belangrijke dilemma’s en thema’s. De masterclasses zijn een exclusieve serie met (top) sprekers uit verschillende organisaties en met verschillende wetenschappelijke achtergronden. Tevens wordt ingegaan op onderwerpen uit de actualiteit. Meedoen zal u helpen in uw visievorming samen met uw collega’s uit uw eigen en andere organisaties.

En dat tegen een lagere belasting van uw opleidingsbudget én van uw kostbare tijd in een informele setting met hele goede netwerkmogelijkheden.

Klik hier voor meer informatie!

Speciale deelnemers acties:
Schrijft u samen met collega’s in dan krijgt u van ons een mooie korting, hoe meer collega’s hoe groter de korting! De 2e persoon krijgt 10%, de 3e persoon 15% de 4e persoon 20% en vanaf de 5e persoon 25% korting op deelname!

Medewerkers van o.a. de volgende organisaties gingen u voor in masterclass series BITA:
Achmea, AIR FRANCE KLM, Albeda college, ASR, bam, Belastingdienst, Boart Longyear, Commando Diensten Centra Ministerie van Defensie, cordares, Deloitte, Devoteam Group, De Friesland Zorgverzekeraar, Dienst Uitvoering Onderwijs Ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap, Essent, Fortis, Fortis bank, Fruitmasters Groep, Getronics, Getronics PinkRoccade, IBM, ING, Inter Access, Interpolis, IT in zicht, JUMBO, Justitie, KLM Cargo, KPN, Logica, Newfoundland, NIBC, Nuon, Océ, Ordina, Politie, Pon, Port of Rotterdam, Price Waterhouse Coopers, Q-force, Quint, Rabobank, REAAL verzekeringen, Rochdale, SVB, Stater, TU Delft, Univé, VGZ, IZA, Trias, UWV, Woonzorg nederland, Zaanstad, 2e2 Consulting, Zwitserleven en anderen.