Nieuws
Home > Actueel nieuws > Seminar Trends in Business & IT bij woningcorporaties groot succes

Seminar Trends in Business & IT bij woningcorporaties groot succes26-05-2011

Seminar Trends in Business & IT bij woningcorporaties groot succes

De eerste twee van de vier seminars Trends in Business & IT bij woningcorporaties, die 12 en 24 mei jl. hebben plaatsgevonden, zijn een groot succes. Meerdere negens en zelfs een tien kwamen terug uit de evaluaties.

In de plenaire sessie trapte Arjan van Dijk af met de CORA en het boek ‘Business & IT Trends bij woningcorporaties’ en de wijze waarop Ymere is omgegaan met de CORA als handvat. Tevens dankte hij FLOW voor het bieden van de mogelijkheid voor het verzorgen van de vier seminars. Daarna nam Barry Derksen het stokje over en ging in op de onderzoeksresultaten van het Business & IT trends onderzoek en de specifieke variant daarop voor de woningcorporaties. De top 5 woningcorporaties management vraagstukken die uit het onderzoek naar voren kwamen zijn:

1.       Business & IT Alignment

2.       IT betrouwbaarheid & efficiency

3.       Bedrijfsproductiviteit & kostenreductie

4.       Beveiliging & privacy

5.       Applicatie portfoliobeheer

Na de plenaire sessie hebben de deelnemers drie van de vijf volgende workshops kunnen bijwonen: Proces- en Informatiemanagement, ICT Beleid & Sturing, Rationalisering Applicatielandschap, Informatiebeveiliging en Business & IT Alignment.

Op 9 en 29 juni staan de laatste twee seminars gepland bij respectievelijk De Woonplaats in Enschede en Ymere in Amsterdam. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar . Wilt u het seminar bijwonen? Meer informatie kunt u hier vinden.