Nieuws
Home > Actueel nieuws > BITTI nieuwsbrief en iPad2 verloting

BITTI nieuwsbrief en iPad2 verloting17-10-2011

BITTI nieuwsbrief - september 2011


BOEK: Trends in Business & IT 2012/2013
17e jaar: nieuw boek, nieuwe titel, nieuwe layout! Na 16 jaar Trends in IT komt het volledig herziene Trends in business & IT boek uit! Ons nieuwste boek is drastisch veranderd en komt 7 november uit onder de titel: ‘Trends in Business & IT 2012/2013, Richten, Inrichten en verrichten met business & IT’ .

Ons nieuwste boek kent bijdragen van meer dan 30 toppers uit het bedrijfsleven en wetenschap waaronder Prof. Dr. Jerry Luftman. In dit boek wordt via maar liefst 4 van onze onderzoeken ingegaan op de nationale en internationale IT management vraagstukken, business & IT alignment, Business Intelligence, Informatie Beveiliging en Trends in Business & IT. Uiteraard ontbreken de ontwikkelingen op Het Nieuwe Werken, Cloud, Social Media e.a. ontwikkelingen niet!

U kunt zich voor inschrijven, als nieuwsbrief lezer / onderzoeksdeelnemer ontvangt u 10% korting op de boekhandel prijs van € 45,- (excl. verzendkosten). Ga hiervoor naar direct bestellen en vermeldt bij de bestelling (opmerkingen): ‘nieuwsbriefkorting’.
________________________________________

Business & IT alignment, doe mee en win een Ipad2
Nog 2 weken en de iPad2 en 50 boeken van “Trends in Business & IT 2012/2013’ worden verloot! U kunt nog meedoen! Momenteel is het wetenschappelijk onderzoek van BITTI adviseur en onderzoeker Barry Derksen in een ver gevorderd stadium. Reeds 102 organisaties hebben deelgenomen aan het onderzoek en 28 organisaties zijn diepgaander onderzocht en hebben een verbeterrapport ontvangen. U kunt ook nog deelnemen via:
Onderzoek Business & IT alignment.

Onder de deelnemers wordt een Ipad2 verloot. Daarnaast zullen 50 boeken van "Trends in Business & IT 2012-2013" worden verloot. Tenslotte ontvangen alle deelnemers een elektronische versie van de wetenschappelijke studie (na volledige afronding). De vereisten voor deelname aan de verloting van de Ipad en de boeken:
  • vul de vragenlijst volledig en correct in afhankelijk vanuit uw rol voor de vraag- of aanbodzijde van ICT en vanuit de organisatie waar u werkt;
  • zorg voor een deelnemende collega / counterpart die aan de andere zijde (vraag of aanbod van ICT) werkt. U en uw collega maken individueel kans op de Ipad2 of het boek. Dit kan via deze link. Ook hij/zij dient de vragenlijst volledig in te vullen;
  • onvolledige en onzinnige responses worden verwijderd en daarmee ook die deelname aan de verloting (voorafgaand wordt een herinnering gestuurd);
  • zowel interne als externe ICT 'aanbodzijde' is gewenst;
  • de winnaars worden in september/oktober 2011 bekend gemaakt op bitti.nl (zij ontvangen vooraf ook persoonlijk bericht);
  • collega's en familie van BITTI zijn uitgesloten van deelname in de verloting.
U kunt ook deelnemen via een volledige Business & IT alignment en outSourcing benchmark. Neem hiervoor contact op met ons of download de factsheet over Alignment Assessment. U ontvangt dan tevens een verbeterrapport specifiek voor uw organisatie.
________________________________________

Business & IT alignment masterclass
Tenslotte kunt u zich nog aanmelden voor de Alignment Masterclass 2011-2012.
Deze succesvolle serie gaat voor de 7e keer van start en is met medewerking van:

In totaal hebben meer dan 220 deelnemers uit tientallen verschillende organisaties reeds meegedaan. Zij beoordeelden de masterclasses als verfrissend, spraakmakend en richtinggevend.
De brochure kunt u hier downloaden.