Nieuws
Home > Actueel nieuws > Veel voor weinig: 2 boeken

Veel voor weinig: 2 boeken09-09-2013

BOEK: Impact of IT outsourcing on Alignment & Trends in IT

2 boeken voor 60 euro!
Boek Impact of IT Outsourcing on Alignment.
300 organisaties, 1000 business & IT managers over Alignment & outsourcing!
In het engelstalige boekwerk van 448 pagina's wordt ingegaan op Business & IT Alignment, IT Oursourcing, IT governance, Architectuur en andere. De impact van IT outsourcing op Business & IT Alignment wordt behandeld en adviezen besproken. De uitgave is full colour en met harde kaft.
meer informatie over dit boek vindt u hierBoek: Trends in Business & IT
Sommige trends zijn hypes. Anderen zijn blijvertjes. Sommige trends zijn makkelijk te implementeren. Andere trends impliceren fundamentele en grootschalige veranderingen van uw bedrijfsvoering. Het trends boek is een echte bestseller met bijna 300.000 exemplaren verkocht!

Dit boek is al zeventien jaar een gids voor managers die zichzelf een beeld willen vormen over de zin en onzin van business & IT ontwikkelingen. De kern van dit jaarlijks bijgewerkte boek is de ondertitel: ‘Richten, inrichten en verrichten met Business & IT’. In dit boek geven wij diverse praktische handvatten om uw bedrijfsvoering & ICT te richten (roze katern), in te richten (blauwe katern) en te verrichten met Trends in IT (de yellow pages van IT) om er voor te zorgen dat uw bedrijf wendbaar blijft ten opzichte van bewegelijke IT- ontwikkelingen.
Meer informatie over dit boek vindt u hierDe aanbieding

Ons aanbod. Het boek "Impact of IT Outsourcing on Alignment' (€ 69,50) gezamenlijk met het "Trends in IT 2012/2013" (€ 45,-) boek kopen voor €60,00 (excl. Verzendkosten). Beide boeken staan hiernaast weergegeven. Geef bij bestelling van een van de boeken bij de opmerkingen de term ‘BITTI-aanbieding' weer en u ontvangt beide boeken voor 60 euro exclusief verzendkosten.
 U kunt natuurlijk ook een mail sturen.