Nieuws
Home > Actueel nieuws > Boek Trends in Business & IT 2012/2013

Boek Trends in Business & IT 2012/201308-11-2011

BOEK:  Trends in Business & IT 2012/2013
Richten, Inrichten & Verrichten met Business & IT

De volledig herziene opvolger van ‘Trends in IT 2010/2011, op tijd investeren in de juiste technologie’ is beschikbaar!

Deel dit nieuws met anderen:


tekst achterzijde boek:
Na de wereldwijde financiële crisis volgde een korte opleving tot in de zomervakantie van 2011. Genoten vele beleggers van de eerder gemaakte winst, was deze aan het eind van de vakantie weg en bleven velen achter met een verlies van 30%. Al snel kwam de discussie over het ingrijpen van de politiek en snel gevolgd door het beschouwen van de credit rating agency’s als junkstatus bedrijven (door Amerikaanse politici). 2012 en 2013 zijn de jaren waarin de Europese Unie zichzelf moet bewijzen…vooral voor de financiële markten.

Als we dit doortrekken naar IT- ontwikkelingen zien we vaak dezelfde bewegingen. Vandaag de dag heeft iedereen het ineens over Cloud computing en over de Apps voor de tablets en Smart Phones. Daar hadden we tot voor kort nog nooit over gehoord. En naast de vernieuwing van HTML (5) wordt het tijd dat u uw regieflow van uw Cloud based SOA omgeving op orde krijgt (BPM/BRE) om te voldoen aan de compliance
vereisten en dat bij voorkeur wel gekoppeld aan de Social Media front office in uw organisatie.

Sommige trends zijn hypes. Anderen zijn blijvertjes. Sommige trends zijn makkelijk te implementeren. Andere trends impliceren fundamentele en grootschalige veranderingen van uw bedrijfsvoering.

Dit boek is al zeventien jaar een gids voor managers die zichzelf een beeld willen vormen over de zin en onzin van business & IT ontwikkelingen. De kern van dit jaarlijks bijgewerkte boek is de ondertitel: ‘Richten, inrichten & verrichten met Business & IT’. In dit boek geven wij diverse praktische handvatten om uw bedrijfsvoering & ICT te richten (roze katern), in te richten (blauwe katern) en te verrichten met Trends in IT (de yellow pages van IT) om er voor te zorgen dat uw bedrijf wendbaar blijft ten opzichte van bewegelijke IT- ontwikkelingen.

Het roze katern helpt u te richten door wereldwijde ontwikkelingen in een context te plaatsen. Het tweede, blauwe deel biedt praktische handvatten voor de praktijk en het derde gele deel biedt u een actueel overzicht van IT Trends. In de diverse hoofdstukken leest u de visies en meningen van een serie toonaangevende professionals uit het bedrijfsleven en van universiteiten.

Met bijdragen van meer dan 30 professionals uit het bedrijfsleven en wetenschap, zoals: Prof. Dr. Jerry Luftman, Prof. Dr. Erik Beulen en vele CIO’s, IT managers en professionals van bekende Nederlandse & internationale bedrijven / overheidsorganisaties.

Met 5 grote onderzoeken verwerkt: Internationale IT management concerns, Business & IT alignment, Business Intelligence, Informatie Beveiliging en uiteraard: Trends in IT.
Met veel aandacht voor: Cloud, Social Media, Apps, Het Nieuwe Werken, Business Process Management, Bring Your Own Device en vele andere business & IT Trends.

Inhoudsopgave:

Het boek is direct bij ons te bestellen via www.bitti.nl of via mail@bitti.nl

  • Prijs: 45,00 euro incl. BTW
  • Uitvoering: full color / paperback
  • Omvang: 228 pagina’s
  • ISBN: 978-90-817866-0-7
  • NUR-code: 160
  • NUR-omschrijving: Economie, recht en bedrijfskunde algemeen

Over BITTI
Het Business & IT Trends Institute (kortweg BITTI) heeft tot doel Nederlands meest betekenisvolle benchmark, onderzoek, audit en advies organisatie te zijn. Wij leveren business & IT gerelateerde inzichten noodzakelijk voor onze klanten om effectieve en efficiënte besluiten te nemen. Dit doen wij met experts op vakgebieden als bedrijfsprocessen, bedrijfsvoering, IT, financieel en governance (sturing & beheersing). BITTI levert deze kennis en kunde in de vorm van klantopdrachten, onderzoeken, (in-house) trainingen, benchmarks & audits. De BITTI adviseurs, diverse publicaties, lopende onderzoeken en onze producten / diensten vindt u terug op www.bitti.nl.