Nieuws
Home > Actueel nieuws > Versnellen en Verbinden

Versnellen en Verbinden01-03-2011

Versnellen en Verbinden – Een Eigentijds ICT Leiderschap Programma @ Duinlust

Ingrid van Rossum, Robert Eenhoorn, Thijs Vervaat, Teun de Nooijer en Dick van Willigenburg hebben hun krachten gebundeld in een onderneming voor de ontwikkeling van eigentijds ICT leiderschap met aantoonbare resultaatverbetering in Operations en ICT tot gevolg. BITTI draagt hieraan bij!

De onderneming opereert onder de naam Versnellen en Verbinden Leiderschap Programma’s (www.versnellenenverbinden.nl). De gecombineerde topsport en professionele ervaring van de programmaleiders vormen de basis voor een Masterclass cyclus op landgoed Duinlust.

De resultaatverbetering wordt bereikt door de Masterclass inzichten toe te passen in de dagelijkse praktijk met gerichte advisering en coaching van top professionals uit het programma. Het ICT leiderschap programma is bestemd voor mensen die nu verantwoordelijk zijn voor bedrijfsonderdelen en programma’s waar ICT een doorslaggevende factor is. De wereld van topsport, eigentijdse organisatie ontwikkeling en resultaatverbetering wordt verbonden met de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Deze unieke combinatie versnelt de ontwikkeling van eigentijds leiderschap. Met aantoonbare resultaatverbetering tot gevolg. Daar staan we voor.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Thijs Vervaat, thijs@versnellenenverbinden.nl of +31 650 662 889.

Een brochure is hier te downloaden of via de website www.versnellenenverbinden.nl .