Onderzoek
Home > Onderzoek

Onderzoek


Onderzoek:

Klik hier om mee te doen aan het ERP benchmark onderzoek

Klik hier om mee te doen aan het Trends in IT 2013/2014 onderzoek


Nieuwe onderzoeken zijn hier te benaderen (uiteraard ontvangt u de resultaten)  dit betreft de onderzoeken (links hiervan de verwijzing):

  • Groot Onderzoek ERP kosten/beheer. ERP-pakketten zijn niet meer weg te denken uit het huidige informatiseringslandschap. Veel organisaties maken er al gebruik van, of staan op het punt te implementeren. Maar wat kost een ERP-pakket nou eigenlijk? Wat zijn de beheerlasten? Hoeveel beheerders/ontwikkelaars/ database beheerders/ testers zijn er nu nodig?

  • Trends in IT 2013/2014. Ook dit jaar is er weer het internationaal & nationaal trends in IT onderzoek door de unieke samenwerking met Stevens Institute (USA) en CIONet, BITA center (Europa). Ook de internationale vergelijking zal worden verwerkt!

  • Business & IT alignment in relatie tot (out)sourcing. Hiermee kunt u IT effectief aansluiten op de business en een basis zetten voor groei in deze tijden! Een hoge mate van business & IT alignment leidt bewezen tot een hogere performance en nieuwe groeimogelijkheden! Tevens wordt onderzocht wat de beste optie is met betrekking tot governance  outsourcing (uitbesteden) of bijvoorbeeld een shared service centers. Dit onderzoek maakt onderdeel uit van een wetenschappelijk proefschrift onderzoek.
      
  • ICT gebruikerstevredenheid onderwijsinstellingen. Momenteel onderzoeken wij de gebruikerstevredenheid over ICT bij onderwijsinstellingen. Werkt u binnen een onderwijsinstelling? Doe mee!

  • Informatie Beveiliging., binnenkort weer live (in 2009 is dit onderzoek voor het eerst succesvol gehouden)!  BITTI heeft de benchmark versie hiervan bij gemeenten in Nederlands zojuist afgerond.

Wilt u op de hoogte blijven over onderzoeken vanuit BITTI? U kunt ons volgen op twitter:Of plaats zelf een