Onderzoek
Home > Onderzoek > ICT tevredenheid onderwijs

ICT tevredenheid onderwijs


BITTI onderzoekt de gebruikerstevredenheid bij onderwijsinstellingen.

Graag nodigen wij medewerkers van onderwijsinstellingen uit voor deelname aan het Nationale Onderzoek naar Docenten/medewerker tevredenheid over ICT binnen onderwijsinstellingen.
Reeds eerder hebben wij (Business & IT Trends Institute of kortweg BITTI.nl) gepubliceerd over toepassing van IT in het onderwijs (boek hiernaast afgebeeld: Innovatie van het Onderwijs, geschreven door Jan Bartling (ROC Aventus) en Barry Derksen van BITTI).

De resultaten van dit onderzoek worden, bij deelname, in een elektronisch rapport naar u toegestuurd.

De vragenlijst bestaat uit 5 pagina’s en 19 vragen. De vragenlijst duurt circa 15 minuten (afhankelijk van uw betrokkenheid bij ICT).

U kunt de vragenlijst benaderen via deze link.

Met deze link kunt u ook uw collega’s vragen om deel te nemen.
Bij voorbaat dank voor uw deelname namens de onderzoekers:
Barry Derksen (Barry.Derksen@bitti.nl)
Jorrit van de Walle (Jorrit.vandeWalle@BITTI.nl)
Gert-Jan Bouwman (GertJan.Bouwman@BITTI.nl)

Meer over BITTI:
BITTI heeft eerder al de publicatie ‘Innovatie van het onderwijs’ geschreven samen met ROC Aventus en is tevens bekend van de bestseller “Trends in IT’ welke meer dan 250.000 keer is verkocht en teven verplichte literatuur is bij diverse hogescholen en universiteiten. Aan het einde van de vragenlijst (na de knop ‘gereed’) wordt u de mogelijkheid gegeven om als docent een docentexemplaar te bestellen van de nieuwste versie: Trends in Business & IT 2012/2013.