Publicaties
Home > Publicaties > Boeken > Maturing Business Information Security

€op aanvraag
incl.btw


Yuri Bobbert
ISBN:9789081592512
Maturing Business Information Security (Engels)
Engelstalig | Ingenaaid, 255 blz.
1e druk, 2010 | EAN: 9789081592512

Omschrijving
Het beveiligen van bedrijfskritische informatie is aan de orde van de dag. In een steeds harder groeiende internet gebaseerde wereld groeit de toename van bedreigingen razendsnel. Het optimaal beveiligen van organisaties met praktische en snel te implementeren maatregelen is waar dit boek over gaat. Dit zeer interessante boek toont aan welke beveiligingverhogende maatregelen effectief, eenvoudig en op korte termijn te implementeren zijn. De geselecteerde maatregelen komen van gerenommeerde beveiliging experts en autoriteiten op het vlak van it security vanuit verschillende bewezen disciplines en zijn tevens gevalideerd op bruikbaarheid en acceptatie door 40 organisaties. Dit garandeert en bewijst de bruikbaarheid en acceptatie van de beveiligingsmaatregelen die in dit boek beschreven worden. Na het lezen van het boek heeft u inzicht in welke set van maatregelen u als organisatie dient te nemen om het gewenste beveiligingvolwassenheid niveau te realiseren voor uw eigen organisatie.

Recensies
R. V Erven
Een Theopraktisch boek. Wat je vaak niet hebt is een theoretisch/wetenschappelijk boek maar dan toch pragmatisch en een klik met de werkelijke wereld. Dat heeft dit boek wel.
K. Aziz
Perfecte combinatie van theorie en praktijk Geef uw feedback: vond u deze recensie nuttig?
Een solide en duidelijke leidraad naar een gedegen security policy.
R. van Dijk
Interessant boek. Goede analyse van theorie/modellen en vertaling naar praktijk. Tevens de validatie bij Nederlandse organisaties maakt het boek zeer de moeite waard.
V. Zeebregts
Pragmatisch op weg naar een goed beveiligingsbeleid!