Publicaties
Home > Publicaties > Boeken > Trends in IT 2010-2011

€uitverkocht
incl.btw


Barry Derksen, Peter Noordam, Aart van der Vlist
ISBN:978-90-809051-4-6

In een paar weken tijd gingen eind 2008 en doorzettend tot ver in 2010 wereledwijd de beurzen onderuit. Dachten we eerst dat er een geïsoleerd probleem in Noord AMerika was met de huizenprijzen, dat sloeg ineens door naar een wereldwijde financiële crisis.

Als we dit dootrekken naar IT-ontwikkelingen zien we vaak dezelfde bewegingen. Vandaag de dag heeft iedereen het ineens over PaaS (Platform as a service ofwel cloud computing) en Enterprise MashUps. Daar hadden we een half jaar geleden eigenlijk nog nooit over gehoord. En naast de vernieuwing van Web2.0 wordt het tijd dat u uw regieflow van uw SOA-omgeving op orde krijgt (BPM/BRE).

Sommige trends zijn hypes. Andere zijn blijvertjes. Sommige trends zijn makkelijk te implementeren. Andere trends impliceren fundamentele grootschalige veranderingen van uw bedrijfsvoering.

Dit boek is al zestien jaar een gids voor managers die zich zelf een beeld willen vormen over de zin en onzin van technologische ontwikkelingen. De kern van dit jaarlijks bijgewerkte boek is de ondertitel: "op tijd investeren in de juiste technologie'.

Wanneer u dit boek besteld ontvangt u het boek 'Trends in Business & IT 2012/2013".
Dit boek zelf wordt niet meer geleverd.

Deel dit boek met anderen: