De experts

Onze adviseurs

Maak kennis met

Aart van der Vlist

Functie:

Trendwatcher en CIO

Functie:

Trendwatcher en CIO

Biografie

Aart van der Vlist is trendwatcher en CIO. Hij werkt sinds september 2013 als CIO van UWV. Aart heeft hiervoor als IT-directeur en CIO gewerkt voor Nationale Nederlanden waar hij onder andere verantwoordelijk was voor IT-driven innovatie, bedrijfsbrede programma’s, sourcing, facilities en de de IT-splitsing tussen bank en verzekeraar van ING.

In de periode voor 2005 heeft Aart 12 jaar gewerkt bij KPMG Consulting waarvan een aantal jaar als senior partner IT-management in de financiele markten. Aart heeft een IT-achtergrond en diverse studies gedaan aan Erasmus en de Vrije Universiteit in IT, EDP Auditing en Consulting.

Naast deze activiteiten heeft Aart zich sinds 1995 beziggehouden IT-trendwatching, hij is mede-auteur van de jaarlijks uitgebrachte bestseller “Trends in IT, op tijd investeren in de juiste technologie”. Zie publicaties.

Aart is een bevlogen spreker die trendwatching combineert met de realiteit van complexe IT in grote organisaties. Hij weet grote groepen mensen te inspireren met humor, verbazende invalshoeken en waar nodig theorie met praktijkvoorbeelden.

Vanuit Aart’s consultingervaring, in combinatie met de blik als CIO, is hij ook uitstekend in staat workshops te leiden voor grote groepen IT’ers . Veel IT’ers zijn twintig of dertig jaar in het vak, hebben alle reorganisaties al drie keer gezien, hebben gemiddelde leeftijd boven de 50 en zoeken nieuwe bezieling in het werk. Aart is in staat terug te gaan naar zingeving, vakmanschap en nieuwe motivatie voor IT-professionals in steeds complexer wordende organisaties. Jullie zijn de kritische succesfactor óf jullie worden de blocking factors. Ga mee of ga door!

Aart kan makkelijk bewegen in verschillende formats: van TEDx tot Lagerhuis-debat. Van vrije presentatie tot dagvoorzitter.

Bestellen

Geïnteresseerd?

Laat hieronder je gegevens en CV achter en we zullen contact met je opnemen over de baan.

Bestellen

Geïnteresseerd?

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen over het product: Aart van der Vlist.