De experts

Onze adviseurs

Maak kennis met

Huib Hezemans

Functie:

management adviseur / projectmanager

Functie:

management adviseur / projectmanager

Biografie

Huib Hezemans heeft ruime, internationale ervaring in industrie en services (pharma, food, agri, engineering) in verschillende posities.

Van oorsprong in marketing management, waar zijn externe organisatiefocus werd gevormd (outside in), hield Huib zich bezig met slimme manieren van informatieverzameling, data-ontsluiting en samenwerking (workflows). Hierna volgde een logische stap naar opdrachten waarin informatiemodellering en business proces analyse en verbetering in professionele organisaties nog meer centraal stond.

Vervolgens werden meer adviserende rollen en managerial verantwoordelijkheden in internationale projecten opgenomen. Vanuit business proces improvement heeft Huib zich daarna gericht op kwaliteitsmanagement, zowel van processen als van informatiebeheer. Informatiebeveiliging is nu dan ook een aandachtsgebied in zijn advieswerkzaamheden. Daarnaast is de zorgsector een brache waar Huib zicht op richt.

Huib heeft een concrete en pragmatische aanpak, waarbij modellen en methodieken ten dienste staan van een organisatie die anders moet ‘change is permanent’ en verder wil. Analyse moet leiden tot oplossingsconcepten, waaruit wordt gekozen om met ervaren projectmanagement naar gedefinieerd resultaat te komen. Met aandacht en begrip voor de menselijke maat, maar altijd met focus op het doel.

Bestellen

Geïnteresseerd?

Laat hieronder je gegevens en CV achter en we zullen contact met je opnemen over de baan.

Bestellen

Geïnteresseerd?

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen over het product: Huib Hezemans.