De experts

Onze adviseurs

Maak kennis met

Jorrit van de Walle

Functie:

adviseur / auditor

Functie:

adviseur / auditor

Biografie

Jorrit van de Walle is betrokken bij BITTI als auditor en adviseur. Daarvoor was hij bij ondermeer werkzaam bij het Ministerie van Defensie als adviseur, projectmanager, operational- en IT leadauditor met name gericht op de business processes en het management daarop (BPM).

Hij is tevens betrokken bij het inrichten van een leergang Business & IT ontwikkeling bij een Hogeschool en heeft hij ruime ervaring bij bedrijven en instellingen op het gebied van business process management, (continue) procesverbeteringen en -verandering.

Hij heeft zich gespecialiseerd op het herkennen, erkennen, inrichten en herinrichten van bedrijfsprocessen, op het snijvlak van Business en IT. Daarnaast is hij gecertificeerd. ISO9001:2008 lead-auditor en lead-auditor informatiebeveiliging (ISO27002).

Zijn persoonskenmerken laten zich samenvatten als resultaatgericht, gedreven en enthousiast. Kan uit veel informatie de belangrijke zaken onderscheiden en is analytisch. Hij heeft oog voor conflicterende belangen en kan daar uitstekend mee omgaan. Communiceert helder en duidelijk.

Bestellen

Geïnteresseerd?

Laat hieronder je gegevens en CV achter en we zullen contact met je opnemen over de baan.

Bestellen

Geïnteresseerd?

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen over het product: Jorrit van de Walle.