Onze werkzaamheden

Meer informatie over

Benchmark IB

Gisteren hadden we het nog over de iPhone, nu is het Ipad en een HTC met Android. En heeft u al nagedacht over de voordelen van het gebruiken van Layers voor uw organisatie ? De technologie ontwikkelt zich in een hoog tempo. Daarnaast wordt er steeds meer gebruik gemaakt van deze technologie. Waar bedrijven directe koppelingen met internet lang tijd buiten de deur gehouden hebben, wordt dit steeds meer gemeengoed.

Voor steeds grotere aantallen medewerkers wordt het mogelijk om vanuit thuis in te loggen op het netwerk van het bedrijf. Mede dankzij ontwikkelingen als ‘Het Nieuwe Werken’ (HNW) worden steeds meer gegevens digitaal en het medium waarop de gegevens zijn opgeslagen alsmaar kleiner. Nog niet zo lang geleden was de diskette het grootste: er paste 1,4 mb op. Dat was enorm. Momenteel zijn er usb-sticks op de markt waar een complete database op past. Alles wordt draadloos, alles wordt sneller, alles mobiel, alles klein.
Ook Smartphones zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse werkzame leven. Publieke en commerciële organisaties gaan mee in deze trend. Voor de meeste mensen is informatiebeveiliging (IB) hierdoor een noodzakelijk kwaad. Maar toch zeer belangrijk! Het probleem is namelijk dat velen de risico’s van onvoldoende IB herkent maar IB pas erkent nadat zij de gevolgen ervan ziet.
Mede gebaseerd op de ISO code voor IB (ISO 27002) benchmarken wij het professionaliteitsniveau van uw organisatie, adviseren wij over het nemen van maatregelen, ondersteunen wij bij het maken en/of realiseren van het IB beleid.

Wij doen dit voor organisaties van alle branches, echter voor 2 branches specifiek is hier de factsheet te downloaden:
• Factsheet IB benchmark Gemeenten
• Factsheet IB benchmark Woningcorporaties

Een inkijkje in IB benchmark resultaat is hier weergegeven (fictief voorbeeld).

Bestellen

Geïnteresseerd?

Laat hieronder je gegevens en CV achter en we zullen contact met je opnemen over de baan.

Bestellen

Geïnteresseerd?

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen over het product: Benchmark IB.