Onze werkzaamheden

Meer informatie over

Informatie Beveiliging

Onze dienstverlening met betrekking tot Informatie Beveiliging (IB) bestaat uit:
– Benchmark IB
– Audit (incl. ISO27001 certificering)
– Advies en ondersteuning bij inrichting, opstellen van IB beleid en –plannen, continuïteitsplannen en calamiteitenplannen. Ondersteuning bij risico-analyse en -management
– Interim diensten als security officer
– Security testing (mystery guest e.d.)
– Diverse (maatwerk) workshops, trainingen en masterclasses

De ontwikkelingen op het gebied van informatie- en communicatietechnologie gaan razendsnel. Daar waar het gaat om het toepassen van IT ter ondersteuning van de bedrijfsvoering, zijn veranderingen aan de orde van de dag. De afgelopen jaren hebben nieuwe technologieën als cloud computing, mobiele toepassingen, thuiswerken en interactieve webtoepassingen hun intrede gedaan. Heeft u voldoende inzicht in de risico’s die u loopt op het gebied van informatiebeveiliging en heeft u de juiste maatregelen getroffen om deze risico’s te beheersen?

Veel organisaties hebben onvoldoende maatregelen getroffen om de informatiehuishouding te beschermen tegen mogelijke calamiteiten. Hierbij kunt u denken aan gevaar van buitenaf door virussen of andere vormen van cybercrime, maar ook aan onvoorziene gebeurtenissen zoals brand of wateroverlast. En calamiteiten ontstaan helaas ook uit onverwachte hoek, namelijk vanuit de organisatie zelf.

Het Business & IT Trends Institute (BITTI) kan u begeleiden met de inrichting, borging en toetsing van uw informatiebeveiliging via Benchmark en ondersteuning.

Bestellen

Geïnteresseerd?

Laat hieronder je gegevens en CV achter en we zullen contact met je opnemen over de baan.

Bestellen

Geïnteresseerd?

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen over het product: Informatie Beveiliging.