Doe mee aan onze

Onderzoeken

Bekijk ons onderzoek over

ERP bench

ERP-pakketten zijn niet meer weg te denken uit het huidige informatiseringslandschap. Veel organisaties maken er al gebruik van, of staan op het punt te implementeren. Maar wat kost een ERP-pakket nou eigenlijk? Wat zijn de beheerlasten? Hoeveel beheerders/ontwikkelaars/ database beheerders/ testers zijn er nu nodig?

Een ERP-pakket brengt veel verschillende soorten kosten met zich mee. Niet alleen licentiekosten, maar ook kosten voor implementatie, intern- en extern personeel. Het enige dat vaststaat is dat deze kosten terugverdiend moeten worden door verbetering van efficiency en effectiviteit aan de kant van de business en in sommige gevallen in de IT beheerlasten door het vervangen van legacy of een niet geïntegreerd landschap. Vraagt u zich af hoeveel u uitgeeft? Of u deze kosten op de juiste plek uitgeeft? En hoe de kosten zich met andere organisaties verhouden en waar u kunt verbeteren?

Neem dan deel aan het ERP-staffing onderzoek van Business & IT Trends Institute (BITTI). Als dank ontvangt u de resultaten in een overzichtelijk rapport. Uw tijdinvestering is circa 25 minuten en uw gegevens blijven anoniem. Elke vijftiende deelnemer die de vragenlijst volledige invult ontvangt een exemplaar van de bestseller ‘Trends in Business & IT 2012 – 2013’. Deelname kan via:

BITTI onderzoekt al meer dan 18 jaar alle Trends in IT. Zowel gericht op Nederland, als wereldwijd. Daarmee heeft zij een schat aan kennis opgebouwd, ook op het gebied van ERP-pakketten. De meest bekende publicatie van BITTI is ‘Trends in business & IT’.

Bestellen

Geïnteresseerd?

Laat hieronder je gegevens en CV achter en we zullen contact met je opnemen over de baan.

Bestellen

Geïnteresseerd?

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen over het product: ERP bench.