Bekijk alle

ERP beheer door de jaren heen duurder

Artikel gepubliceerd in IT/magazine.

Het succesvolle Enterprise resource planning (ERP) verzorgt al flink wat jaren de geïntegreerde ondersteuning van bedrijfsprocessen met software, beheersing van materiaal, middelen en geldstromen. De meest bekende ERP-pakketten zijn SAP, Oracle en Navision. In Nederland wordt tevens veel gebruik gemaakt van AFAS , Exact en diverse andere.

Veel organisaties kozen er de afgelopen decennia voor om het maatwerk, met al haar nadelen, te vervangen voor een ‘standaard van de plank’. Zodoende vormt ERP voor veel organisaties een belangrijk onderdeel van het totale applicatieportfolio. ERP heeft zich ontwikkeld van een transactie backbone tot een onmisbaar geworden ondersteuning en integratie van vele bedrijfsfuncties zoals operatie, financiën, personeelsmanagement, klantcontact, inkoop en andere belangrijke bedrijfsfuncties. ERP heeft zich inmiddels ook genesteld in vrijwel alle branches.

Delen:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Bestellen

Geïnteresseerd?

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen over het product: ERP beheer door de jaren heen duurder.

Bestellen

Geïnteresseerd?

Laat hieronder je gegevens en CV achter en we zullen contact met je opnemen over de baan.