Onze werkzaamheden

Meer informatie over

Security Leadership

Security Leadership, BITTI werkt samen met I-Inc aan de security leiders van morgen.

 

Het belang van informatiebeveiliging, of voor sommige cyberveiligheid, is de laatste jaren enorm toegenomen. Er is een grote stijging van de uitgaven voor cyberbeveiliging (in de VS meer

dan verdubbeld in 8 jaar tijd) en ik denk dat we allemaal meerdere voorbeelden hebben gezien van Linkedin-verbindingen die van reguliere IT-functies naar informatiebeveiligingsfuncties zijn verhuisd, hoewel ze in het verleden heb nog nooit het belang van informatiebeveiliging ingezien.

Onze visie is dat als je verandering wilt, moet je Security benaderen als een veranderprogramma! Het gaat er echter om dat als je je beveiliging echt wilt veranderen of verbeteren, je niet één keer per jaar een Awareness training op woensdag tussen 15.00 en 17.00 uur moet geven, maar je moet het benaderen als een veranderprogramma. Omdat u niet alleen het gedrag van de gebruikers moet veranderen, maar ook het personeel dat verantwoordelijk is voor het beheer van de beveiligingsmaatregelen. Cyber Security moet dus in het DNA van de organisatie komen! Hier nemen wij graag de rol in.

Bestellen

Geïnteresseerd?

Laat hieronder je gegevens en CV achter en we zullen contact met je opnemen over de baan.

Bestellen

Geïnteresseerd?

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen over het product: Security Leadership.