Onze werkzaamheden

Meer informatie over

IT audit

De IT Audit

IT is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. En ook niet uit uw organisatie. Daarnaast is het een ramp als de IT ‘er even uit ligt’. Slecht voor de reputatie, om over de kosten nog maar te zwijgen.

Het nadeel van IT is dat er nogal veel in elkaar grijpt. Niet alleen in de techniek met servers, applicaties en besturingssystemen, maar ook op het personele vlak. Contractmanagement, visie, bedrijfsdoelstellingen. Allemaal valide als het gaat om een stabiele IT-omgeving. Tegen acceptabele kosten. Ook nog.

“IT moet het doen. En blijven doen, graag. Hoe stelt u dat zeker? Wat is de kwaliteit van uw IT?”

BITTI als IT audit specialist
Of het nu gaat om een deel van het hierboven genoemde IT-spectrum, of om het geheel: BITTI helpt u in het verkrijgen van inzicht en overzicht. Zowel in het beleid (wat staat er op papier en wat zijn uw verwachtingen van IT), organisatorisch (heeft u de juiste mensen) als in de techniek (heeft u de juiste ‘spullen’ en werken deze zoals het hoort). Dat wat we goed kunnen doen we zelf. Waar nodig is met hulp van top of the bill technische experts.

Wat kunnen we voor u betekenen
Quick scan
In korte tijd een tweedimensionaal inzicht waar u staat. Hoewel deze weinig (doorloop-) tijd kost, krijgt u een goed inzicht in de sterkten en zwakten van uw IT. Inclusief een stappenplan voor de toekomst. Vraag naar onze doeltreffende aanpak!

Volledige nul-meting
Een uitgebreide versie van de quick-scan. Meer dimensies worden toegevoegd, evenals een uitgebreid rapport met conclusies, aanbevelingen en een uitgebreid stappenplan.

Risico analyse inventarisatie en evaluatie

Waar de quick scan en nulmeting al ingaan op de IT-risico’s die u loopt, gaan we in deze stap verder. Samen gaan we risico’s beoordelen en een eerste stap maken in het oplossen hiervan.

IT audit: inrichten en uitvoeren, op basis van Best practice modellen of uw eigen normenkader

Soms heeft u even geen ervaren IT-auditor bij de hand. Geen probleem, BITTI kan hierin voorzien. Naast het uitvoeren van diverse IT-audits, zetten wij ook graag een intern auditframework voor u op.

3e partij audit
Weten hoe de uw leverancier functioneert als het gaat om IT? Een 3e partij audit geeft de zekerheid die u zoekt.

Audit en inrichten van continuïteits- en calamiteitenmanagement

Wat geldt voor IT-audit, geldt ook voor continuïteits- en calamiteitenmanagement. Wij ondersteunen u!

Workshops! Vraag naar de mogelijkheden
BITTI beschikt over een keur aan workshops. Van risicoanalyse tot awareness of inhoudelijk, van een uur tot meerdere dagdelen of geheel programma. Altijd actueel en interactief.

Bestellen

Geïnteresseerd?

Laat hieronder je gegevens en CV achter en we zullen contact met je opnemen over de baan.

Bestellen

Geïnteresseerd?

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen over het product: IT audit.