Onze werkzaamheden

Meer informatie over

Operational audit

Kwaliteit

Een belangrijk begrip. Uw klanten eisen kwaliteit van u, net als u kwaliteit van uw leveranciers verwacht. Maar kwaliteit zit niet alleen in het door u geleverde werk, er is meer. Een klant ervaart ook kwaliteit als u goed afspraken maakt en u zich daar aan houdt. U kunt bij BITTI terecht voor advies over bedrijfsprocessen op alle niveaus. Business Proces management is onze core-business. Wilt u voor uw eigen bedrijfsvoering voldoen aan een bewezen standaard? Vraagt uw leverancier van u dat u een certificaat bezit? BITTI biedt, naast de adviestrajecten, ook audits aan. In het kort betekent audit: een onderzoek waarbij de feitelijke situatie wordt vergeleken met normen, standaarden of een wenselijke situatie.

Audits naar uw eigen normen of managementsysteem

Uw organisatie weet goed waar het naar toe wil, heeft zelf een aantal standaarden en normen vastgesteld; bijvoorbeeld op het gebied van klanttevredenheid, productietermijnen of afgesproken werkwijzen. Maar u weet niet of deze normen ook gehaald worden. BITTI kan een onderzoek uitvoeren naar het halen van de normen. Het onderzoeksrapport bevat duidelijke informatie over het behalen van uw normen en aanbevelingen. Heeft u de normen en standaarden (nog) niet geheel duidelijk? Ook daar kan BITTI helpen, van nul-meting tot implementatie en nazorg.

Voorbereiding op (certificatie)audits

BITTI kan uw bedrijf helpen om te voldoen aan een bewezen standaard of managementsystemen. Dit heeft grote voordelen voor uw bedrijf, ook zonder het aanvragen van een certificaat! Wij helpen u uw bedrijfsprocessen juist in te richten. Ook kan BITTI u of uw medewerkers coachen, zodat u het gehele traject van het inrichten van het managementsysteem zelf kan doen. Van nul-meting tot implementatie. Voor onder andere de volgende ISO-normen biedt BITTI diensten aan:

ISO9001:2008 (Kwaliteitsmanagementsysteem, gericht op klanttevredenheid en continue verbetering van uw bedrijfsprocessen)

ISO14001 (Milieumanagementsysteem, gericht op het ontwikkelen en implementeren van milieubeleid en alle milieuaspecten te beheersen)

Bestellen

Geïnteresseerd?

Laat hieronder je gegevens en CV achter en we zullen contact met je opnemen over de baan.

Bestellen

Geïnteresseerd?

Laat hieronder je gegevens achter en we zullen contact met je opnemen over het product: Operational audit.